over ons


Peter & Frans

Peter & Frans Blankemeijer

Bij Blankemeijer vindt u de perfecte combinatie van vakwerk en kennis. Het is een bedrijf waaraan u alles kunt uitbesteden. Een restauratieproject wordt helemaal gemanaged door de Blankemeijers zonder inmenging van derden. Daarnaast hebben ze al ruim 20 jaar ervaring met Porsches.

Hier ziet u de broers Frans en Peter Blankemeijer. Sinds 1995 eigenaar van Blankemeijer automobiel renovatie. De eerste auto’s die gerestaureerd werden in eigen beheer, waren een Healey en een Alfa Romeo. Inmiddels hebben ze zich toegelegd op het onderhouden en restaureren van Porsches, en mogen ze zich met recht Porsche specialisten noemen.

Blankemeijer is goed in alle typen Porsche. Ook de nieuwere modellen. De nieuwste apparatuur én kennis zijn beschikbaar om zowel uw nieuwe als klassieke Porsche in topconditie te kunnen brengen en houden. Ook andere merken klassiekers kunnen vakkundig door Blankemeijer worden onderhouden of gerestaureerd.

Frans heeft voordat hij voor zichzelf begon jaren als werkplaatschef bij Porsche centrum Rotterdam in de Waalhaven gewerkt. Daar is een brede basis gelegd voor zijn uitgebreide kennis van het merk uit Zuffenhausen.Frans & Peter

Peter is als plaatwerkspecialist in staat om een carrosserie volledig te herstellen. Hij is daarbij zeer nauwkeurig. “Ik heb een hekel aan een slecht afgewerkte binnenkant van de motorkap en sponningen in de deuren bijvoorbeeld. Bij mij is alles glad, ook de plekken die je niet ziet.” aldus Peter.

Blankemeijer is in al die jaren bewust klein gebleven. Daardoor is de dienstverlening persoonlijk en blijft de kwaliteit constant.

Voor echte topkwaliteit, moet u bij Blankemeijer zijn!