diensten


restauratieselectie

Soms is een foto voldoende. Vaak staan wij zelf versteld van de schoonheid van oldtimers. Een schoonheid die het verdient in ere gehouden te worden. En vaak is dat wrak dat ergens bij die boer stond al voldoende om te kunnen zien hoe mooi die auto straks weer is. Uw Porsche restauratie kunt u bij ons zowel geheel als gedeeltelijk uit laten voeren. Naast Porsches restaureren we ook andere merken klassiekers. Als u zelf graag aan de auto werkt maar niet van alles op de hoogte bent nemen wij deeltaken van u over. En als u alleen wilt genieten van het rijden met uw aanwinst verzorgen wij de complete restauratie.

Als uitgangspunt is er vaak niet veel meer voorhanden dan een foto of tekening en de restanten van wat ooit een schoonheid was. In de meeste gevallen is dat voldoende. Vanuit die basis zoeken wij de juiste originele onderdelen, wanneer nodig maken we ze zelf en zorgen dat het plaatwerk weer de originele vormen krijgt. De glimmende lak in de kleur van uw keuze is daarna het poetsen meer dan waard.

 

DSC_0081reparatie

Jong of oud, ongeacht het merk, elke reparatie aan uw auto wordt in eigen huis uitgevoerd. Motorische reparaties of werkzaamheden aan de carrosserie, alle werkzaamheden krijgen de aandacht die het verdient en dat is vaak meer dan uw reguliere dealer kan bieden.

De periodieke servicebeurt, het reviseren van de motor, gescheurde bekleding vervangen, de APK-keuring. Wij zien elke auto als een prachtig object. Een op zich staand stuk techniek en schoonheid.

 

 

bemiddeling

Uw kennis en de onze samen. U heeft die auto zien staan, die oldtimer en uw DSC_0071
grote liefde. Maar hoe weet u nu of dat de juiste koop
is? Het beoordelen van een auto, zeker een oldtimer, is een vak op zich en het is logisch dat u daarbij best wat hulp kunt gebruiken.

Wij bemiddelen daarom graag voor u. Zowel voor de aankoop als de verkoop. Het grote voordeel voor u is expertise op onafhankelijke basis. Zo krijgt u een juist oordeel en een passend advies.