Porsche scene live treffen 2014


PORSCHE SCENE LIVE TREFFEN
Op zondag 4 mei 2014 barst op evenemententerrein Aquabest de 3e editie van het gratis toegankelijke Porsche Scene Live Treffen 2014 los!

Porsche scene live treffen 2014

Porsche scene live treffen 2014

Het belooft weer een fantastische editie te worden. Een kleine tweeduizend Porsches – en hun eigenaren – vonden vorig jaar hun weg naar Best, toen de tweede editie van het Porsche Scene Live Treffen plaatsvond. Het was de eerste keer dat het Treffen werd gehouden op het terrein van Aquabest en dat is uitstekend bevallen. Vandaar dat voor deze editie wederom is gekozen voor Aquabest, een terrein dat alle kansen biedt om er weer een geweldig Porsche Scene Live Treffen van te maken. Net als afgelopen jaar zal de toegang weer gratis zijn, zullen alle Porsche modellen door de jaren heen vertegenwoordigd zijn en geven ook de specialisten weer acte de présence om de bezoekers de nieuwste producten op het gebied van Porsche te tonen. Ook is veel plek ingeruimd voor verschillende Porsche clubs die hebben aangegeven in Best aanwezig te zullen zijn!

Uiteraard is het Porsche Scene Live Treffen ook weer ‘the place to be’ voor liefhebbers van modellen, folders en andere Porsche-automobilia, die ruimschoots te vinden zullen zijn op het terrein.

stand Blankemeijer 2013

stand Blankemeijer 2013

Tijdens een ‘Concours d’Elegance’ zullen weer de mooiste Porsches voorbij komen, die de door Turtlewax beschikbaar gestelde prijzen in de wacht kunnen gaan slepen. Al met al belooft het nu al weer een fraaie Porsche-dag te worden, waarop wij onze lezers en andere belangstellenden graag welkom zullen heten!

Wij zien u graag op zondag 4 mei!
Aquabest, Ekkersweijer 1 – Best
Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur
Toegang: Gratis